BOILIES TARE WLC CARP, 20MM, 1KG

0
Livrare 2-3 zile
Retur Gratuit 15 zile
Transfer Bancar/Card/Ramburs

55,00 lei

Golește
SKU: W8605 Category: Tag:

Boilies Tare WLC Carp, 20mm, 1kg

Produse din ingrediente de cea mai buna calitate, corect proportionate si testate, boiliesurile WLC-Carp au stat la baza numeroaselor trofee castigate in ultimii ani in competitiile sportive de pescuit la crap. Va puteti bucura si voi de calitatile acestor produse, in special de principalul lor atu, atractia. Veti descoperi ca ademenirea crapilor capitali nu va mai fi un subiect tabu. Pentru marirea atractivitatii folositi dipurile pentru boilies din gama WLC-Carp.

Boiliesurile Marine Supreme sunt realizate dintr-un mix fishmeal cu un grad ridicat de proteina, special concepute pentru capturile capitale. In compozitia acestor boiliesuri se gasesc ingrediente de calitate ridicata precum Robin Red, faina de peste LT94, faina de peste predigerata, CLO, extracte naturale, proteine vegetale si din lapte, oua, un complex de aminoacizi. Aroma este data de crab si belachan.

Boiliesurile Spicy Meat au la baza un mix combinat fishmeal & birdfood bazat pe proteine din carne si fainuri de peste precum LT94 si pregiderata, realizat impreuna cu Robin Orange, CLO, extracte naturale, proteine vegetale, un amestec de condimente picante, un complex de aminoacizi si oua. Chiar daca il indicam mai ales in perioada calda datorita nivelului ceva mai ridicat de uleiuri, Spicy Meat da rezultate in toata perioada anului, fiind realizat pentru cei care urmaresc exemplarele mari. Aroma este una pregnanta de carne si carnati.

Bazate pe un mix birdfish, aerisit, cu o textura ceva mai grunjoasa, KrillX este un boilies cu o atractie rapida ce poate fi folosit pe toata durata anului. Este o reteta diferita si complexa realizata de Alex Matea ce are in compozitie Robin Green, faina de crustacee, faina de peste LT94 si predigerata, GLM, proteine vegetale si din lapte, un complex de aminoacizi, extracte naturale, oua si ingrediente de volum. Combinatia de arome este una secreta insa pe placul tuturor crapilor.

Boiliesurile SPP au la baza un mix fishmeal presarat cu derivate cerealiere pentru o atractie si dispersie rapida a aromelor si lichidelor nutritive indiferent de anotimp. In compozitie se gasesc ingrediente de calitate ridicata precum Robin Red, faina de peste LT94, faina de peste predigerata, CLO, extracte naturale, proteine vegetale si din lapte, oua, un complex de aminoacizi. Combinatia de arome este formata din squid, pruna si ulei esential de piper negru.

Boiliesurile Red Squid au la baza un mix fishmeal combinat cu derivate cerealiere pentru o atractie si dispersie rapida a aromelor si lichidelor nutritive pe orice apa. In compozitie se gasesc ingrediente de calitate ridicata precum Robin Red, faina de peste LT94, faina de peste predigerata, CLO, extracte naturale, proteine vegetale si din lapte, oua, un complex de aminoacizi. Combinatia de arome este formata din squid & capsuna.

Caracteristici:

  • Tip boilies: tare;
  • Diametru: 20mm;
  • Atractivitate ridicata;
  • Cantitate: 1kg/punga.

Specification: BOILIES TARE WLC CARP, 20MM, 1KG

Variante Marine Supreme, Spicy Meat
Dimensions
Weight 1 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOILIES TARE WLC CARP, 20MM, 1KG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai vandute produse

29
29
20,00 lei
29
29
20,00 lei
29
29
20,00 lei
29
29
20,00 lei
29
29
20,00 lei
29
29
20,00 lei
0
0
55,00 lei
Nada.ro
Logo
Reset Password
Shopping cart